Avea Patlıcan abonelerine 3 saat bedava

Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
02 Aralık 2008, 00:45:54
1699 Mesaj 1356 Konu Gönderen: 713 Üye
Son üye: amonnemneds
Foto Karadeniz Forum  |  Genel  |  İletişim Dünyası  |  Avea  |  Avea Patlıcan abonelerine 3 saat bedava 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1]
Gönderen Konu: Avea Patlıcan abonelerine 3 saat bedava  (Okunma Sayısı 4934 defa)
Fotokaradeniz
Fotokaradeniz Yönetim

« : 08 Haziran 2008, 08:35:57 »

Avea Patlican üyesi faturasız hat aboneleri, her ay tek seferde yükledikleri 150 kontör için 3 saatlik Avea içi görüşme süresi kazanıyor. Kazandığınız süreyi tüm Avea abonelerini arayarak bir ay içerisinde harcayabilirsiniz.

Detaylar neler?

* 3 saat konuşma süresi kazandıran kampanyaya sadece patlıcan üyeleri katılabiliyor.
    * Hediye konuşma süresi tüm Avealıları aramak için kullanılabiliyor.
    * Hediye dakikalar 30 gün süreyle kullanılabiliyor ve bu süre sonunda kullanılmayan dakikalar siliniyor.
    * Her ayın ilk 150 kontör yüklemesinde bir kere 3 saat kazanırsınız. 30 gün bitmeden bir kez daha kontör yüklerseniz 3 saat kazanamazsınız.

Patlıcan’a nasıl üye olurum?
Hemen Patlıcan üyelik sayfası‘na girip formu doldurun ve Patlıcan üyeliğinizi tamamlayın. Daha sonra kontör yükleyin ve her ay 180 dakika kazanın.

t.d
Altın Üye

Orman yağmurun yularıdır.

« Yanıtla #1 : 09 Haziran 2008, 17:34:36 »

Cepbilgisayarlarda İnternet biraz yaygınlaşmış olsa gsm'lerin sultasından biraz kurtulmuş olacağız.yoksa kazandığımız kontürlere harcıyoruz. hergün bir kampanya; biri diğerinden daha vurguncu(yolucu) durumda.al birini vur ötekine tabir yerindeyse.

Ağaç yetiştirmek, kan dökmeden yurt kazanmak demektir.
rumeysa
Altın Üye

« Yanıtla #2 : 04 Ağustos 2008, 17:12:27 »

ya iyi oldu bu 3 saat işi valla..

wee...

ben..

yıldızların en uzağı gibi susarım...
ARTİAT MÜCAHİT
Yeni Üye
*

« Yanıtla #3 : 03 Eylül 2008, 09:50:32 »

SELAM YA BU ÜÇSAAT İÇİN ABONE OLMAK İSTİYORUM NASIL YAPABİLİRİM ACABA
rumeysa
Altın Üye

« Yanıtla #4 : 05 Eylül 2008, 17:03:37 »

3 saat için abone olmana gerek yok.. patlıcan üyesiysen 150 knt yüklediğinde geliyo.. patlıcana nasıl üye olurum diye soruyosan, o kadar hazırcı olma canım bak netten işte

wee...

ben..

yıldızların en uzağı gibi susarım...
Sayfa: [1]
Foto Karadeniz Forum  |  Genel  |  İletişim Dünyası  |  Avea  |  Avea Patlıcan abonelerine 3 saat bedava « önceki sonraki »
    Gitmek istediğiniz yer: