Hoşgeldiniz...

Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
06 Temmuz 2008, 09:23:49
1432 Mesaj 1260 Konu Gönderen: 549 Üye
Son üye: atalata
Foto Karadeniz Forum  |  Fotokaradeniz  |  Genel Tanışma  |  Hoşgeldiniz... 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: 1 [2]
Gönderen Konu: Hoşgeldiniz...  (Okunma Sayısı 1194 defa)
oguzlu_lazkizi
Yeni Üye
*

« Yanıtla #15 : 03 Kasım 2007, 21:13:07 »

selamlar..siteyi henüz tam olarak gezmiş değilim ama isminin karadeniz olması herşeyi bitiriyor.
merve ben.Trabzon-Beşikdüzlüyüm ama Sakarya'da yaşıyorum.site güzel görünüyor.şimdiden keyifli forumlar diliyorum kendime: )

Fotokaradeniz
Fotokaradeniz Yönetim

« Yanıtla #16 : 04 Kasım 2007, 08:52:16 »

Aramıza hoşgeldın merve...
mcetinkaya74
Yeni Üye
*

www.ulukayakoyu.com

« Yanıtla #17 : 06 Kasım 2007, 14:51:37 »

Merhabalar,

Mustafa ÇETİNKAYA
1985 Bartın - Ulus doğumluyum.
İstanbul'da yaşıyorum. Özel bir şirkette Servis yöneticisi olarak çalışmaktayım.
Fotoğraf çekmeyi ve doğayı çok seviyorum. Fırsat buldukça İstanbul'dan kaçarak memleketime gidip doğa ile başbaşa kalarak harika kareler çekmek çok hoşuma gidiyor.
Birçok fotoğraf sitesine üyeyim.
Ayrıca web tasarımla uğraşıyorum.

Forumun açılmasına çok sevindim.
Tüm üyelere selam ve sevgilerle...

Mustafa ÇETİNKAYA

Mustafa ÇETİNKAYA
Fotokaradeniz
Fotokaradeniz Yönetim

« Yanıtla #18 : 12 Kasım 2007, 22:35:31 »

Hoşgeldıniz mustafa bey
taolsu
Yeni Üye
*

« Yanıtla #19 : 29 Kasım 2007, 12:22:25 »

merhaba  bulancak lıyım
yenı bır sıte sanırım
karadenızı  duzgun bır bıcımde tanıtabılırsınız
umarım degısmeden devam edebılırsınız
Fotokaradeniz
Fotokaradeniz Yönetim

« Yanıtla #20 : 30 Kasım 2007, 22:20:23 »

Sn Taolsu uyelerimiz arttıkça ve katılım arttıkça ıyı şeyler yapmak ıstıyoruz. saygılarla.. hoşgeldınız.
yucellllll
Yeni Üye
*

« Yanıtla #21 : 12 Aralık 2007, 21:41:41 »

Merhabalar...Hoşbulduk...

Böyle bir site kurmayı akıl ettiğiniz için teşekkürler...Gerçekten çok faydalı olacağına ve çığ gibi büyüyeceğine inanıyorum...Karadeniz doğasıyla ve insanıyla aşık olunmayacak bi yer değil...Manzara fotoğraçılığı deyince akla ilk gelen Karadeniz olmuştur hep...

Beni siteye davet ettiğiniz için ayrıca teşekkür ederim...Ne kadar katkı sunabilirim bilmiyorum...Şu an İzmir'de ikamet ediyorum...Memleketim olan Bolu'ya senede birkaç sefer gidebiliyorum...Yine de katkı sunmaya çalışacağım...Şimdiden 2 fotoğraf yükledim siteye gerisi de gelecektir...Ayrıca bu güzel paylaşım ortamının reklamını da yapmaya başladım çevremdekilere...

Sizlerden isteğim teknik olarak sitede gezmenin, fotoğraflara ulaşmanın daha zevkli olması, şahısların profil sayfalarının iyileştirilmesi detayların artırılması, avatar kullanabilme, üyelerin profil sayfaları açıldığında onların fotoğraflarına ulaşabilmektir.

Kendimden bahsetmeyi unuttum...Ben Yücel...Bolu'da doğdum büyüdüm...Aslen Çorum ilinin İskilip ilçesindeniz...Şu an İzmir'de ikamet ediyorum...Mesleğim de askerlik...

Tüm arkadaşlara ve site kurucularına selam olsun...
Fotokaradeniz
Fotokaradeniz Yönetim

« Yanıtla #22 : 13 Aralık 2007, 00:17:50 »

mesleğiniz akerlik mi?Gülümseme

aramıza hoşgeldınız yucel bey saygılarla...
sultan
Altın Üye

DOĞRULARIN YEMİN ETMEYE İHTİYACI YOKTUR

« Yanıtla #23 : 27 Şubat 2008, 16:11:44 »

merhaba ben SULTAN  ORDULUYUM.ANKARADA OTURUYORUM.HALK OYUNLARI HOCASIYIM.TRABZON SPORLUYUM.EN FANATİĞİNDEN.  Kahkaha SİTEMİZ HARİKA   HAYIRLI OLSUN...HALK OYUNLARIYLA İLGİLİ MERAK ETTİĞİNİZ HER KONUDA YARDIMCINIZIM....  Göz kırpan
Fotokaradeniz
Fotokaradeniz Yönetim

« Yanıtla #24 : 28 Şubat 2008, 08:07:45 »

sultan hnm hoşgeldınız.
yildiz28
Yeni Üye
*

« Yanıtla #25 : 21 Nisan 2008, 20:22:50 »

Mrb! ben Aysen,  Giresunluyum  gurbette yasamaktayim, ic ice guzellik, hariklar dolu yurdumun, en guzel diyari " Karadeniz'e  slm...
Karadenizfotolariyla dolu guzel bir site, gibi  cok fazla gezinmeden hemen uye oldum sanirim iyi de ettim...
 Emek sarf  edenlerin emeklerine  sonsuz tskurler...Guzellikler  diliyorum Gülümseme
« Son Düzenleme: 21 Nisan 2008, 20:23:36 Gönderen: yildiz28 » Logged
Fotokaradeniz
Fotokaradeniz Yönetim

« Yanıtla #26 : 21 Nisan 2008, 23:01:31 »

Aysen aramıza hoşgeldın.
yildiz28
Yeni Üye
*

« Yanıtla #27 : 22 Nisan 2008, 00:53:46 »

Hos buldum... Gülümseme
TanurAyshA
Yeni Üye
*

« Yanıtla #28 : 24 Haziran 2008, 11:49:41 »

genel Tanışma kısmı burası diye düşünerek, bi de konu kalabalığı olmasın diye buraya yazıyorum:
Heeerkeeseee Merhabaaaaaaaaa =)
ben Ayşenur, İstanbulda oturuyorum, Karadenizli değilim ne yazıkki, ama bi çok insandan çok daha fazla Karadenizli hissediyorum kendimi, yetmez mii =)
23 yaşındayım, İstanbulda avukatlık yapıyorum, fırsat buldukça fotograf çekiyorum, fotograf profilimi incelemek isterseniz; flickr da UyKuSuZ' a MaSaLLaR ve K.A.R.A.kedi hesaplarından , fotokritik de ise, tanuraysha hesabından ulabilirsiniz Göz kırpan
Karadeniz le ilgili ne var ne yoksa paylaşmaya, herşeyden haberdar olmaya, her türlü destekte bulunmaya geldim, umarım çok güzel paylaşımlarda bulunuruz Göz kırpan
Fotokaradeniz
Fotokaradeniz Yönetim

« Yanıtla #29 : 25 Haziran 2008, 09:57:58 »

Ayşenur hanım hoşgeldınız:)))
Sayfa: 1 [2]
Foto Karadeniz Forum  |  Fotokaradeniz  |  Genel Tanışma  |  Hoşgeldiniz... « önceki sonraki »
    Gitmek istediğiniz yer: