oguzlu_lazkizi
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #15 : 03 Kasım 2007, 21:13:07 » |
|
selamlar..siteyi henüz tam olarak gezmiş değilim ama isminin karadeniz olması herşeyi bitiriyor. merve ben.Trabzon-Beşikdüzlüyüm ama Sakarya'da yaşıyorum.site güzel görünüyor.şimdiden keyifli forumlar diliyorum kendime: )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fotokaradeniz
|
 |
« Yanıtla #16 : 04 Kasım 2007, 08:52:16 » |
|
Aramıza hoşgeldın merve...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mcetinkaya74
Yeni Üye
www.ulukayakoyu.com
|
 |
« Yanıtla #17 : 06 Kasım 2007, 14:51:37 » |
|
Merhabalar,
Mustafa ÇETİNKAYA 1985 Bartın - Ulus doğumluyum. İstanbul'da yaşıyorum. Özel bir şirkette Servis yöneticisi olarak çalışmaktayım. Fotoğraf çekmeyi ve doğayı çok seviyorum. Fırsat buldukça İstanbul'dan kaçarak memleketime gidip doğa ile başbaşa kalarak harika kareler çekmek çok hoşuma gidiyor. Birçok fotoğraf sitesine üyeyim. Ayrıca web tasarımla uğraşıyorum.
Forumun açılmasına çok sevindim. Tüm üyelere selam ve sevgilerle...
Mustafa ÇETİNKAYA
|
|
|
|
|
|
Mustafa ÇETİNKAYA
|
|
|
|
Fotokaradeniz
|
 |
« Yanıtla #18 : 12 Kasım 2007, 22:35:31 » |
|
Hoşgeldıniz mustafa bey
|
|
|
|
|
|
|
|
|
taolsu
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #19 : 29 Kasım 2007, 12:22:25 » |
|
merhaba bulancak lıyım yenı bır sıte sanırım karadenızı duzgun bır bıcımde tanıtabılırsınız umarım degısmeden devam edebılırsınız
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fotokaradeniz
|
 |
« Yanıtla #20 : 30 Kasım 2007, 22:20:23 » |
|
Sn Taolsu uyelerimiz arttıkça ve katılım arttıkça ıyı şeyler yapmak ıstıyoruz. saygılarla.. hoşgeldınız.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yucellllll
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #21 : 12 Aralık 2007, 21:41:41 » |
|
Merhabalar...Hoşbulduk...
Böyle bir site kurmayı akıl ettiğiniz için teşekkürler...Gerçekten çok faydalı olacağına ve çığ gibi büyüyeceğine inanıyorum...Karadeniz doğasıyla ve insanıyla aşık olunmayacak bi yer değil...Manzara fotoğraçılığı deyince akla ilk gelen Karadeniz olmuştur hep...
Beni siteye davet ettiğiniz için ayrıca teşekkür ederim...Ne kadar katkı sunabilirim bilmiyorum...Şu an İzmir'de ikamet ediyorum...Memleketim olan Bolu'ya senede birkaç sefer gidebiliyorum...Yine de katkı sunmaya çalışacağım...Şimdiden 2 fotoğraf yükledim siteye gerisi de gelecektir...Ayrıca bu güzel paylaşım ortamının reklamını da yapmaya başladım çevremdekilere...
Sizlerden isteğim teknik olarak sitede gezmenin, fotoğraflara ulaşmanın daha zevkli olması, şahısların profil sayfalarının iyileştirilmesi detayların artırılması, avatar kullanabilme, üyelerin profil sayfaları açıldığında onların fotoğraflarına ulaşabilmektir.
Kendimden bahsetmeyi unuttum...Ben Yücel...Bolu'da doğdum büyüdüm...Aslen Çorum ilinin İskilip ilçesindeniz...Şu an İzmir'de ikamet ediyorum...Mesleğim de askerlik...
Tüm arkadaşlara ve site kurucularına selam olsun...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fotokaradeniz
|
 |
« Yanıtla #22 : 13 Aralık 2007, 00:17:50 » |
|
mesleğiniz akerlik mi?  aramıza hoşgeldınız yucel bey saygılarla...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sultan
Yeni Üye
farkımızın farkındayız.karadenizli olmak ayrıcalık
|
 |
« Yanıtla #23 : 27 Şubat 2008, 16:11:44 » |
|
merhaba ben SULTAN ORDULUYUM.ANKARADA OTURUYORUM.HALK OYUNLARI HOCASIYIM.TRABZON SPORLUYUM.EN FANATİĞİNDEN.  SİTEMİZ HARİKA HAYIRLI OLSUN...HALK OYUNLARIYLA İLGİLİ MERAK ETTİĞİNİZ HER KONUDA YARDIMCINIZIM.... 
|
|
|
|
|
|
SLT
|
|
|
|
Fotokaradeniz