neden önce karadenizliyim?

Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
05 Aralık 2008, 04:42:57
1700 Mesaj 1357 Konu Gönderen: 718 Üye
Son üye: soommadearp
Foto Karadeniz Forum  |  Genel  |  Gündem  |  neden önce karadenizliyim? 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1]
Gönderen Konu: neden önce karadenizliyim?  (Okunma Sayısı 364 defa)
sultan
Altın Üye

BİR BESTE GİBİ OL, ARKANDAN ÖZLEMLE SÖZ ETSİNLER

« : 04 Temmuz 2008, 15:52:13 »

memleketimin neresi olduğunu soranlara verdiğim ilk cevaptır(karadenizliyim) Göz kırpan daha sonra neresinden olduğumu sorarlarsa söylerim. bu konuda hem kişisel hemde tüm karadenizliler adına bir kaç kez eleştiri aldım neden orduluyum ,rizeliyim değilde karadenizliyim diyorsunuz diye .sanırım bazılarına hoş gelmiyor böyle dememiz.bu konuda siz ne düşünüyorsunuz .yorumlarınızı bekliyorum.

t.d
Altın Üye

Orman yağmurun yularıdır.

« Yanıtla #1 : 04 Temmuz 2008, 18:01:57 »

Nasıl ki yurtdışında olanlar önceTürküye sonra ilini daha sonra varsa ilçesinin ismini kullanarak memleket söylemini kullanmış oluyorsa; sizi hiç tanımayan biri için il veya bölge söylemi sizin tercihinizdir.Size katılıyorum. Çünkü kimi zaman il söylemi neticesinde kimisi nerede olduğunu bilemiyebiliyor. Herkes harita bilgisine sahip olmayabilir. bilgisayar dosyası gibi ; önce klasör sora dosya ,örneği gösterilebilir.

Ağaç yetiştirmek, kan dökmeden yurt kazanmak demektir.
Fotokaradeniz
Fotokaradeniz Yönetim

« Yanıtla #2 : 04 Temmuz 2008, 21:59:30 »

Sultan Nedense Üniversite aklıma geldı Hangi Üniversite Sakarya Hangı Bolum Kamu gibi..
Yanı burda bilinç altı yerleşim. Karadenizi bir butun olarak ele alıyor bılınç aldı evı gıbı doğusu batısı farketmıyor.
rumeysa
Altın Üye

« Yanıtla #3 : 05 Ağustos 2008, 17:38:19 »

bence bu sadece karadenizlilere has ben hiç mi antalyalının akdenizliyim konyalının iç anadoluluyum dediğini duymadım. galiba karadenizli olmakla gurur duyuyoruz.. bunu özellikle vurgulamak istediğimizden kaynaklanıyor olabilir... rize ve trabzonlular hariç nerelisin denildiği zaman karadenziliyim denildiğine bende çok kez şahit olmuşumdur...

wee...

ben..

yıldızların en uzağı gibi susarım...
sultan
Altın Üye

BİR BESTE GİBİ OL, ARKANDAN ÖZLEMLE SÖZ ETSİNLER

« Yanıtla #4 : 12 Ağustos 2008, 14:30:30 »

rümeysa benimde bahsetdiğim buydu. karadenizliler dışında nereli olduğu sorulduğunda  direk bölge adı veren olmuyr.bence de karadenizli olmakla gurur duyuyoruz. ee malum karadenizli olmak herkesin sahip olamayacığı bir ayrıcalıktır Kahkaha

Sayfa: [1]
Foto Karadeniz Forum  |  Genel  |  Gündem  |  neden önce karadenizliyim? « önceki sonraki »
    Gitmek istediğiniz yer: