|
rumeysa
|
 |
« : 25 Temmuz 2008, 18:22:12 » |
|
Kadın şoförleri nasıl tanırsınız?
Kadın şoförler hakkında hep farklı rivayetler duyulur. İşte bu rivayetlere dair birkaç örnek. İnandınız mı diyeceksiniz? Asla:) Siz arkadasınızdır, arabanızın ön tamponuna daha üç metre vardır. Var gücüyle basar kornaya 'yer ver' diye. Hemen içeri bakınız.. Sonuç: Yüzde 93 kadın, yüzde 6 maymun, yüzde 1 yaşlı bir amca.... - Önünüzden dönecektir. Ya hızla dönüp arka lastiği kaldırıma çıkarır ya da çok geç kalır, geri çıkması gerekir. İçeri bakınız. Sonuç: Yüzde 91 kadın, yüzde 7 lama, yüzde 2 acemi erkek... - Bayırda durmak zorunda kalmıştır. El freniyle kalkacaktır, etrafta bir lastik ve balata kokusu, kırmızı bir duman yayılır. Hemen içeri bakınız. Sonuç: Yüzde 82 kadın, yüzde 14 buffalo, yüzde 4 acemi erkek.... - Yeşil yanar, orta şeritte bir Polo hareketsizdir. Ayna başında faaliyet vardır. Hemen içeri bakınız. Sonuç: Yüzde 99 kadın, yüzde 1 direksiyon başında vefat etmiş bir erkek. - Durmuş bir işinizle uğraşıyorsunuzdur. Yanınızdan fırkateyn geçecek kadar yer vardır. Uzun bir kornayla irkilirsiniz. Hemen içeri bakınız. Sonuç: Yüzde 90 kadın, yüzde 9 acemi bir erkek, yüzde 1 nil timsahı... - Sol şeritte 40 kilometre hızla bir Clio gitmekte, şeridi ortalamakta zorlanmaktadır. Herkes bu arabanın sağından ayar verir. Sonuç: Yüzde 91 kadın, yüzde 6 koala, yüzde 2 sürücüsüz otomobil prototipi, yüzde 1 acemi erkek - Araba geri geri park edecektir. Lakin içindeki bünye, direksiyonu hiç hareket ettirmeden, ileri geri yapıp uygun pozisyonun kendiliğinden geleceğini ummaktadır. Süzün içerisini, süzün süzün korkmayın, sizi görmez! Sonuç: Yüzde 99 kadın, yüzde 1 yunus... Kadından teknik direktör Bayanlar teknik direktör olursa - Ay şekerim, sürekli 3-5-2 sürekli 3-5-2... Sıkıldım valla! Bu sefer takımı sahaya 10 kişi çıkarıp 4-3-2 oynatacağım. Maçın havası değişsin ayol! - Geçen gün Fatma Hocanın takımının maç kasetlerini seyrettim; ne de güzel oynatıyor takımına. Ayol, benim ondan neyim eksik? Daha iyisini yapamazsam yazıklar olsun bana... - Ay, bizim takımın forma modeli hiç hoşuma gitmiyor. Terzi Necla'ya söyledim; şöyle seksenlerin modası puanlı bir şeyler diktireceğiz topçulara. Hem o renkler de ne öyle? Çok iç karartıcı canım. Yok mu şöyle lila ile şeker pembesi falan? Ay, ne de güzel olur! - Her takım maç kaybedebilir! Siz niçin ağlıyorsunuz Nalan hocam? Maça ağlayan kim ayol? Geçen hafta aldığım kolyemi düşürmüşüm statta. Ona ağlıyorum ben... - Takımda bir uğursuzluk var. Geçen ay rüyamda görmüştüm aslında bunu. Artık kurşun mu döktürürüz bilemiyorum ama kesin göze geldik, kesin. - Ay hakem bey; tamam maç berabere bitti ama uzatmalara götürmeseniz olmaz mı? Akşama Nalan'lar gelecek de eve gidip portakallı kek yapmam lazım. -Aloo... Başkanım, çarşıda bayram ucuzluğu varmış da, bu sabahki idmanı iptal etsek… - Ne demek paramız yetmiyor? O oyuncuyu mutlaka almamız lazım. Kredi kartına 12 taksit yapmazlar mı? Yanında da sağ bek İhsan'ı alın; kadroda çeşit olsun. - Aloo! Başkanım yine ben... Yarınki maçımızı TV veriyor değil mi? Ona göre saçlarımı yaptıracağım da; Türkiye'ye rezil olmayalım sonra! Bir de saçımı sarıya boyatsam bizim formayla uyumlu olur mu dersiniz? - Ay hakem bey, görmüyor musunuz ne biçim girdi çocuğa? Seni annene şikayet edeyim de gör! Kalk yavrucuğum sen de; ayol nerde kaldı bu sağlıkçılar? - Ama sayın başkanım, liseden arkadaşım Perihan'ı tribünde görünce dayanamadım işte!.. Tamam, maçla hiç ilgilenmemiş olabilirim ama bizim sınıftaki Serpil de eşinden boşanmış biliyor muydun? - Şu tesislerin perdelerini değiştirelim artık. Şöyle stor perdelerden alsak diyorum... Erkekler ne der, ne düşünür? 1.”BEN BALIĞA ÇIKIYORUM” ÇEVİRİSİ: Ben elimde bir çubukla bütün gün sandalda oturucam, denizde yüzen balıkları izleyeceğim” 2. “BU ERKEKLERİ İLGİLENDİREN BİRŞEY” ÇEVİRİSİ: “Bunun bilinen bir mantıklı açıklaması yok, boşuna uğraşma hiçbir mantık kalıbına sokamazsın.” 3.”YEMEĞE YARDIM EDİYİM Mİ?” ÇEVİRİSİ: “Yemek neden hâlâ masaya gelmedi?” 4. “EVET TATLIM... HAKLISIN SEVGİLİM” ÇEVİRİSİ: Çevirisi yok.. onlar bu sözleri periodik olarak söylemeleri için şartlandırılmıştır. 5. “BUNU ANLATMAK ÇOK UZUN SÜRER” ÇEVİRİSİ: “Bu kahrolası şeyin nasıl çalıştığı hakkında hiçbir fikrim yok” 6. “SEVGİLİM BİRAZ ARA VER, SABAHTAN BERİ EVİ TEMİZLİYCEM DİYE HELAK OLDUN” ÇEVİRİSİ: “Şu elektrikli süpürgeyi artık sustursan iyi olucak, filmi mahvettin!!” 7. “SAKİN OL KAYBOLMUŞ FALAN DEĞİLİZ... NERDE OLDUĞUMUZU BİLİYORUM” ÇEVİRİSİ: “Bizi kimse bulamayacak” 8. “HIMMM EVET ÇOK İLGİNÇ HAYATIM.” ÇEVİRİSİ: “Sen hâlâ konuşuyor musun?” 9. “ENDİŞELENME TATLIM, ALT TARAFI KÜÇÜK BİR KESİK” ÇEVİRİSİ: “Aslında tam damarı kestim ama öleceğimi bilsem canımın ne kadar acıdığını itiraf etmiycem” 10. “BİLİYORSUN GÜZELİM BEN BAŞKASINI SEVEMEM” ÇEVİRİSİ: “Senin çığlıklarına, kaprislerine bile zar zor alıştım ve daha kötüsüyle karşılaşma riskini göze alamam” 11.”MUHTEŞEM GÖRÜNÜYORSUN” ÇEVİRİSİ: “Allah’ım ne olur bu denediği son elbise olsun yoksa kalp krizi geçiricem” 12. “HEY, BUNU YAPMAK İÇİN NEDENLERİM VAR” ÇEVİRİSİ: “...Ve en kısa zamanda iyi bir tane bulsam iyi olucak” 13. “TABİİ Kİ SENİ DUYDUM TATLIM” ÇEVİRİSİ: “Ne söylediğin hakkında hiçbir fikrim yok ve umarım dinliyormuş gibi yaptığımı anlayınca 3 saat bağırıp çağırmazsın”
|