kadın şoförleri nasıl tanırsınız?

Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
05 Aralık 2008, 07:10:33
1700 Mesaj 1357 Konu Gönderen: 718 Üye
Son üye: soommadearp
Foto Karadeniz Forum  |  Karadeniz  |  Karadeniz Fıkra  |  kadın şoförleri nasıl tanırsınız? 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1]
Gönderen Konu: kadın şoförleri nasıl tanırsınız?  (Okunma Sayısı 182 defa)
rumeysa
Altın Üye

« : 25 Temmuz 2008, 18:22:12 »

Kadın şoförleri nasıl tanırsınız?

Kadın şoförler hakkında hep farklı rivayetler duyulur. İşte bu rivayetlere dair birkaç örnek. İnandınız mı diyeceksiniz? Asla:)
Siz arkadasınızdır, arabanızın ön tamponuna daha üç metre vardır. Var gücüyle basar
kornaya 'yer ver' diye. Hemen içeri bakınız..
Sonuç: Yüzde 93 kadın, yüzde 6 maymun, yüzde 1 yaşlı bir amca....
- Önünüzden dönecektir. Ya hızla dönüp arka lastiği kaldırıma çıkarır ya da çok geç kalır, geri çıkması gerekir. İçeri bakınız.
Sonuç: Yüzde 91 kadın, yüzde 7 lama, yüzde 2 acemi erkek...
- Bayırda durmak zorunda kalmıştır. El freniyle kalkacaktır, etrafta bir lastik ve balata kokusu, kırmızı bir duman yayılır. Hemen içeri bakınız.
Sonuç: Yüzde 82 kadın, yüzde 14 buffalo, yüzde 4 acemi erkek....
- Yeşil yanar, orta şeritte bir Polo hareketsizdir. Ayna başında faaliyet vardır. Hemen içeri bakınız.
Sonuç: Yüzde 99 kadın, yüzde 1 direksiyon başında vefat etmiş bir erkek.
- Durmuş bir işinizle uğraşıyorsunuzdur. Yanınızdan fırkateyn geçecek kadar yer vardır. Uzun bir kornayla irkilirsiniz. Hemen içeri bakınız.
Sonuç: Yüzde 90 kadın, yüzde 9 acemi bir erkek, yüzde 1 nil timsahı...
- Sol şeritte 40 kilometre hızla bir Clio gitmekte, şeridi ortalamakta zorlanmaktadır. Herkes bu arabanın sağından ayar verir.
Sonuç: Yüzde 91 kadın, yüzde 6 koala, yüzde 2 sürücüsüz otomobil prototipi, yüzde 1 acemi erkek
- Araba geri geri park edecektir. Lakin içindeki bünye, direksiyonu hiç hareket ettirmeden, ileri geri yapıp uygun pozisyonun kendiliğinden geleceğini ummaktadır. Süzün içerisini, süzün süzün korkmayın, sizi görmez!
Sonuç: Yüzde 99 kadın, yüzde 1 yunus...
Kadından teknik direktör
Bayanlar teknik direktör olursa
- Ay şekerim, sürekli 3-5-2 sürekli 3-5-2... Sıkıldım valla! Bu sefer takımı sahaya 10 kişi çıkarıp 4-3-2 oynatacağım. Maçın havası değişsin ayol!
- Geçen gün Fatma Hocanın takımının maç kasetlerini seyrettim; ne de güzel oynatıyor takımına. Ayol, benim ondan neyim eksik? Daha iyisini yapamazsam yazıklar olsun bana...
- Ay, bizim takımın forma modeli hiç hoşuma gitmiyor. Terzi Necla'ya söyledim; şöyle seksenlerin modası puanlı bir şeyler diktireceğiz topçulara. Hem o renkler de ne öyle? Çok iç karartıcı canım. Yok mu şöyle lila ile şeker pembesi falan? Ay, ne de güzel olur!
- Her takım maç kaybedebilir! Siz niçin ağlıyorsunuz Nalan hocam? Maça ağlayan kim ayol? Geçen hafta aldığım kolyemi düşürmüşüm statta. Ona ağlıyorum ben...
- Takımda bir uğursuzluk var. Geçen ay rüyamda görmüştüm aslında bunu. Artık kurşun mu döktürürüz bilemiyorum ama kesin göze geldik, kesin.
- Ay hakem bey; tamam maç berabere bitti ama uzatmalara götürmeseniz olmaz mı? Akşama Nalan'lar gelecek de eve gidip portakallı kek yapmam lazım.
-Aloo... Başkanım, çarşıda bayram ucuzluğu varmış da, bu sabahki idmanı iptal etsek…
- Ne demek paramız yetmiyor? O oyuncuyu mutlaka almamız lazım. Kredi kartına 12 taksit yapmazlar mı? Yanında da sağ bek İhsan'ı alın; kadroda çeşit olsun.
- Aloo! Başkanım yine ben... Yarınki maçımızı TV veriyor değil mi? Ona göre saçlarımı yaptıracağım da; Türkiye'ye rezil olmayalım sonra! Bir de saçımı sarıya boyatsam bizim formayla uyumlu olur mu dersiniz?
- Ay hakem bey, görmüyor musunuz ne biçim girdi çocuğa? Seni annene şikayet edeyim de gör! Kalk yavrucuğum sen de; ayol nerde kaldı bu sağlıkçılar?
- Ama sayın başkanım, liseden arkadaşım Perihan'ı tribünde görünce dayanamadım işte!.. Tamam, maçla hiç ilgilenmemiş olabilirim ama bizim sınıftaki Serpil de eşinden boşanmış biliyor muydun?
- Şu tesislerin perdelerini değiştirelim artık. Şöyle stor perdelerden alsak diyorum...
Erkekler ne der, ne düşünür?
1.”BEN BALIĞA ÇIKIYORUM”
ÇEVİRİSİ: Ben elimde bir çubukla bütün gün sandalda oturucam, denizde yüzen balıkları izleyeceğim”
2. “BU ERKEKLERİ İLGİLENDİREN BİRŞEY”
ÇEVİRİSİ: “Bunun bilinen bir mantıklı açıklaması yok, boşuna uğraşma hiçbir mantık kalıbına sokamazsın.”
3.”YEMEĞE YARDIM EDİYİM Mİ?”
ÇEVİRİSİ: “Yemek neden hâlâ masaya gelmedi?”
4. “EVET TATLIM... HAKLISIN SEVGİLİM”
ÇEVİRİSİ: Çevirisi yok.. onlar bu sözleri periodik olarak söylemeleri için şartlandırılmıştır.
5. “BUNU ANLATMAK ÇOK UZUN SÜRER”
ÇEVİRİSİ: “Bu kahrolası şeyin nasıl çalıştığı hakkında hiçbir fikrim yok”
6. “SEVGİLİM BİRAZ ARA VER, SABAHTAN BERİ EVİ TEMİZLİYCEM DİYE HELAK OLDUN”
ÇEVİRİSİ: “Şu elektrikli süpürgeyi artık sustursan iyi olucak, filmi mahvettin!!”
7. “SAKİN OL KAYBOLMUŞ FALAN DEĞİLİZ... NERDE OLDUĞUMUZU BİLİYORUM”
ÇEVİRİSİ: “Bizi kimse bulamayacak”
8. “HIMMM EVET ÇOK İLGİNÇ HAYATIM.”
ÇEVİRİSİ: “Sen hâlâ konuşuyor musun?”
9. “ENDİŞELENME TATLIM, ALT TARAFI KÜÇÜK BİR KESİK”
ÇEVİRİSİ: “Aslında tam damarı kestim ama öleceğimi bilsem canımın ne kadar acıdığını itiraf etmiycem”
10. “BİLİYORSUN GÜZELİM BEN BAŞKASINI SEVEMEM”
ÇEVİRİSİ: “Senin çığlıklarına, kaprislerine bile zar zor alıştım ve daha kötüsüyle karşılaşma riskini göze alamam”
11.”MUHTEŞEM GÖRÜNÜYORSUN”
ÇEVİRİSİ: “Allah’ım ne olur bu denediği son elbise olsun yoksa kalp krizi geçiricem”
12. “HEY, BUNU YAPMAK İÇİN NEDENLERİM VAR”
ÇEVİRİSİ: “...Ve en kısa zamanda iyi bir tane bulsam iyi olucak”
13. “TABİİ Kİ SENİ DUYDUM TATLIM”
ÇEVİRİSİ: “Ne söylediğin hakkında hiçbir fikrim yok ve umarım dinliyormuş gibi yaptığımı anlayınca 3 saat bağırıp çağırmazsın”

wee...

ben..

yıldızların en uzağı gibi susarım...

kml
Yeni Üye
*

« Yanıtla #1 : 26 Temmuz 2008, 15:37:07 »

hani hepsi olmasada birçoğu doğru gibi
sultan
Altın Üye

BİR BESTE GİBİ OL, ARKANDAN ÖZLEMLE SÖZ ETSİNLER

« Yanıtla #2 : 27 Temmuz 2008, 21:59:41 »

bence de hepsi doğru değil ama doğrular  da var tabii ki Üzgün kadınlar fazla dikkatli kullanıyorlar.bu da trafik te sorun oluyor sanırım.

Sayfa: [1]
Foto Karadeniz Forum  |  Karadeniz  |  Karadeniz Fıkra  |  kadın şoförleri nasıl tanırsınız? « önceki sonraki »
    Gitmek istediğiniz yer: