Bahat Sağlık Grubu Özel Gaziosmanpaşa Gop Hastanesi'ne ortak oldu.

Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
14 Ekim 2008, 16:55:48
1678 Mesaj 1344 Konu Gönderen: 661 Üye
Son üye: EMRES
Foto Karadeniz Forum  |  Karadeniz  |  Karadeniz Haber  |  Bahat Sağlık Grubu Özel Gaziosmanpaşa Gop Hastanesi'ne ortak oldu. 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1]
Gönderen Konu: Bahat Sağlık Grubu Özel Gaziosmanpaşa Gop Hastanesi'ne ortak oldu.  (Okunma Sayısı 815 defa)
Fotokaradeniz
Fotokaradeniz Yönetim

« : 26 Haziran 2008, 08:42:05 »

Türkiye’nin varoşlardaki ilk özel hastanesi olarak ünlenen Özel Gaziosmanpaşa Hastanesi yüzde 50’sini üç hastane ve 1 poliklinik sahibi Batı Grubu’na sattı.

Mustafa Hayta: Yatırıma hazırız

1992’de İstanbul’da sur dışının ilk özel hastanesi olarak kurulan Özel GOP Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Hayta, hükümetin sağlık politikalarının netleşmesi halinde Bahat ile birlikte yeni yatırımlara başlayacaklarını söyledi ve "Burada bir hastane daha yapabilecek yerimiz ve projemiz hazır. Bir üniversite hastanesi kurmak istiyoruz ve bunu bir yerli grupla yapmak istiyoruz. Şu anda sağlıktaki bütün yatırımcılar kendilerine yabancı ortak arıyor. Bu ülkenin sağlıktaki yatırımcıları olarak güç birliği yapıyoruz. 4 hastane, 1 poliklinik, 2000 çalışanı olan, 500 yataklı bir grup haline geldik" dedi.

Reşat Bahat: Varoşta sağlık çilelidir, ortaklık kültürümüz gelişti

BAHAT Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Reşat Bahat ’Memleketin elbette yabancı sermayeye de ihtiyacı var ancak bütün hastanelerin yabancılara satılması bizi de rahatsız ediyor. Küçükçekmece, İkitelli, Gaziosmanpaşa gibi varoşlarda sağlık hizmeti çileli işlerdir. Buralar da biz olmalıyız" dedi. Kendisinin 1992’de Mustafa Hayta’nın hastanesinde asistan olarak çalıştığını da hatırlatan Reşat Bahat, üç doktor ve bir müteahhit kardeş olarak 1994’te Gaziosmanpaşa’da bir poliklinik açtıklarını daha sonra da İkitelli, Küçükçekmece ve yine Gaziosmanpaşa’da üç hastane sahibi olduklarını anlattı. Bahat, "Şu anda 15 doktor ortağız ve ortaklık kültürümüz gelişti. Zaten Mustafa Hayta’da da ortaklık kültürü çok gelişmiş durumda. Teklif bizden ona gitti. Biz yeni yatırım yapmak yerine Özel GOP’un tüm imkanlarına yatırım yapmış olduk. Birlikte yeni yatırımlara da hazırız" dedi.

Yeni Hastanenin Bahat Grubuna çok şey katacağına inanıyorum.

t.d
Altın Üye

Orman yağmurun yularıdır.

« Yanıtla #1 : 26 Haziran 2008, 16:16:28 »

Günümüz şartlarında en karlı iş-yatırım sağlık sektörüdür. demir'e zam gelmesiyle birlikte inşaat sektörü durgunluk dönemine girmiş durumdadır.

Ağaç yetiştirmek, kan dökmeden yurt kazanmak demektir.
Fotokaradeniz
Fotokaradeniz Yönetim

« Yanıtla #2 : 22 Temmuz 2008, 08:13:35 »

Reşat Hocamız en iyisini bilir hayırlı olsun.
Sayfa: [1]
Foto Karadeniz Forum  |  Karadeniz  |  Karadeniz Haber  |  Bahat Sağlık Grubu Özel Gaziosmanpaşa Gop Hastanesi'ne ortak oldu. « önceki sonraki »
    Gitmek istediğiniz yer: