Ben Fındığa Hizmetkarım

Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
08 Eylül 2008, 13:38:37
1655 Mesaj 1327 Konu Gönderen: 624 Üye
Son üye: sariye köksal
Foto Karadeniz Forum  |  Karadeniz  |  Karadeniz Haber  |  Ben Fındığa Hizmetkarım 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1]
Gönderen Konu: Ben Fındığa Hizmetkarım  (Okunma Sayısı 116 defa)
Fotokaradeniz
Fotokaradeniz Yönetim

« : 03 Aralık 2007, 09:16:59 »

Av. Lütfü Bayraktar, ‘2 yılda 3 yönetimin değişmesi delegenin arayışının süreceğini gösteriyor’ dedi.

FKB kongresinin ardından Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Av. Lütfü Bayraktar,TAKA Gazetesine konuştu.

Bayraktar, kongrenin son derece demokratik bir ortamda geçtiğini söyleyerek, ‘Ben bu kuruma başkan değil hizmetkarım. Fındığın hizmetkarıyım’ ifadelerini kullandı.

Bayraktar Şöyle Dedi

“Sevincimiz sorumluluğumuzun üzerine çıkmamalı. Zor bir süreçte, ateşten gömlek giydik. Bunu bilmemiz lazım. Bundan önceki tüm yönetimler ve başkan adayları ve delegeleriyle bu meseleyi ortak bir gündemde buluşturacağız ve çözümü için elimizden geleni yapacağız.. Huzur içinde bir kongre oldu. Huzuru sağlayanlara teşekkür ediyorum. Ben daha önce de kongrelere katıldım. Sağduyulu genel kurul oldu. Herkesin katkısı var.

Şu önemli, hemen çözüm, anında çözüm olmaz. Zamanı iyi kullanacağız. FKB bundan sonra emin ellerde ve sorumluluk sahibi insanların elinde. Bundan öncesini eleştirmiyorum. Teslim alan isimlerle ilgili söylüyorum. 10 yıldır gidip geliyorum. Bir kişiye teşekkür etmek istiyorum. Bu kongrede fındığa sahip çıkan, siyasette üst noktaya gelmiş ama hep ‘ben üreticiyim’ demiş.

Nazmi Çiloğlu’na teşekkür ediyorum. Bu kuruma katkı sağlayan herkesle masaya oturacağız. FKB’ye Yönetim kurulu başkanı olmak için gelmedim. Bu devasa kuruma hizmetkar olmaya geldim. Bu iş ekip işidir. Yönetim kurulu başkanı olarak elimde sihirli değnek yok. Bu ekipte sorumluluk sahibi arkadaşlar var. Bu işin altından onlarla kalkacağız. Bakın delege 2 yıl içinde 3 yönetim değişti.

Demek ki duygusal değil. Bir çıkış arıyor. Fındık için bir çıkış arıyor. Bunu hep birlikte yakalamalıyız. Yakalayamazsak delege bir sonraki kongrede bu kez bizi gönderir. Sıkıntı çok. Bu sorunları yeni kampanya dönemine kadar en asgariye indirmek istiyoruz.” 

Sayfa: [1]
Foto Karadeniz Forum  |  Karadeniz  |  Karadeniz Haber  |  Ben Fındığa Hizmetkarım « önceki sonraki »
    Gitmek istediğiniz yer: