Rize 11 Kamerayla Gözetleniyor

Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
05 Aralık 2008, 06:18:45
1700 Mesaj 1357 Konu Gönderen: 718 Üye
Son üye: soommadearp
Foto Karadeniz Forum  |  Karadeniz  |  Karadeniz Haber  |  Rize 11 Kamerayla Gözetleniyor 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1]
Gönderen Konu: Rize 11 Kamerayla Gözetleniyor  (Okunma Sayısı 178 defa)
Fotokaradeniz
Fotokaradeniz Yönetim

« : 05 Ocak 2008, 11:36:04 »

Rize Şehir merkezinde 11 ayrı noktaya yerleştirilen ve internet üzerinden canlı yayın yapan kameralar, olası bir olayın tespit edilmesi ve tanıtım açısından hizmet veriyor.

Rize Şehir merkezinde 11 ayrı noktaya yerleştirilen ve internet üzerinden canlı yayın yapan kameralar, olası bir olayın tespit edilmesi ve tanıtım açısından hizmet veriyor.

Rize Belediyesi tarafından yaptırılan Görüntüleme Merkezi sayesinde Rize'nin güvenlik ve turizmini destekleyen canlı yayın sistemi www.rize.bel.tr adresi üzerinden yayın yapıyor. Belediye yetkilileri, Rize'nin daha detaylı bir şekilde görüntülenmesi için kamera sayısını artıracağını belirtiyor.

Mevcut kameraların yayın alanları ise şöyle, "Sahil Camii önü, Denizciler Meslek Lisesi Okulu önü, Belediye hizmet binası önü, ziraat yokuşu mevkii, Kaleden Rize'ye bakış, Cumhuriyet meydanı, Dağbaşı mevkiinden Rize'ye bakış, Cumhuriyet caddesi, Deniz caddesi, Atatürk caddesi, Dağbaşı merkezden Rize'ye bakış" (Cihan Haber Ajansı)

Sayfa: [1]
Foto Karadeniz Forum  |  Karadeniz  |  Karadeniz Haber  |  Rize 11 Kamerayla Gözetleniyor « önceki sonraki »
    Gitmek istediğiniz yer: