düşünün.. çok düşünün.. tuzağa düşmeyin..

Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
05 Aralık 2008, 03:20:07
1700 Mesaj 1357 Konu Gönderen: 717 Üye
Son üye: FiGaRo Buster
Foto Karadeniz Forum  |  Genel  |  Osmanlı İmparatorluğu - Türk Tarihi  |  düşünün.. çok düşünün.. tuzağa düşmeyin.. 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1]
Gönderen Konu: düşünün.. çok düşünün.. tuzağa düşmeyin..  (Okunma Sayısı 160 defa)
rumeysa
Altın Üye

« : 25 Temmuz 2008, 19:01:12 »

Çanakkale Savaşında yenilen itilaf devletlerinden ingilizlerin donanma komutanı Churchill:

"TÜRKLER UFAK BİR BALIK.. DİNLERİ İMANLARI İSE BÜYÜK BİR OKYANUS. O YÜZDEN BU OKYANUSTA BU BALIĞI BULUP ÖLDÜRMEMİZ İMKANSIZ..AMA HER GÜN BU OKYANUSTAN BİR KOVA DIŞARI BOŞALTIRSAK SU BİTER VE BALIĞI BULUR ÖLDÜRÜRÜZ.."

o güdn bu güne kova kova boşaltıyolar.. okyanus bitmek üzere.. Ey Türk uyan ve dinine sarıl...

wee...

ben..

yıldızların en uzağı gibi susarım...

Fotokaradeniz
Fotokaradeniz Yönetim

« Yanıtla #1 : 26 Temmuz 2008, 01:04:30 »

tşkler rumeysa yanıl bu ara kovayla değil tırlarlar gıdıyor...Üzgün(
t.d
Altın Üye

Orman yağmurun yularıdır.

« Yanıtla #2 : 26 Temmuz 2008, 13:55:11 »

Paylaşım için teşekkürler(günümüz şartlarında en çok ihtiyacımız olan bir tespit)

Ağaç yetiştirmek, kan dökmeden yurt kazanmak demektir.
kml
Yeni Üye
*

« Yanıtla #3 : 26 Temmuz 2008, 15:01:01 »

Atalarımızın güzel söylemiş ''Su  uyur düşman uyumaz'' arkadaşların yorumuna katılıyorum.
sultan
Altın Üye

BİR BESTE GİBİ OL, ARKANDAN ÖZLEMLE SÖZ ETSİNLER

« Yanıtla #4 : 27 Temmuz 2008, 22:17:57 »

ŞEHİTLİK ÜSTÜN MAKAM HİÇBİR PAHA BİÇİLMEZ .KALPTE İMAN OLDUKÇA ÇANAKKALE GEÇİLMEZ...M.AKİF ERSOY.. teşekkürler rumeysa milletçe en hassas olduğumuz konuya değinmişsin.

Sayfa: [1]
Foto Karadeniz Forum  |  Genel  |  Osmanlı İmparatorluğu - Türk Tarihi  |  düşünün.. çok düşünün.. tuzağa düşmeyin.. « önceki sonraki »
    Gitmek istediğiniz yer: