Karunç Yaylası

Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
08 Ekim 2008, 07:27:33
1676 Mesaj 1342 Konu Gönderen: 653 Üye
Son üye: berkantilhan
Foto Karadeniz Forum  |  Karadeniz  |  Karadeniz Gezi  |  Rize  |  Karunç Yaylası 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1]
Gönderen Konu: Karunç Yaylası  (Okunma Sayısı 516 defa)
Fotokaradeniz
Fotokaradeniz Yönetim

« : 02 Şubat 2008, 10:59:23 »

Karunç Yaylası
Rakım
2100 m
Ulaşım
Çamlıhemşin'den 48 km dir. Elevit yaylası ile Trevit yaylası arasında ki Nafkar yaylasının karşısı. Elevit üzeri araba ve yaya olarak ulaşılabilir.  Araba ile 2,5 saat. Yaya 1,5 gün
Özellikler
Konaklama tesisi ve Lokanta yok.

KAVASOĞLU
Yeni Üye
*

« Yanıtla #1 : 06 Temmuz 2008, 19:50:24 »

KAVASOĞLU
Yeni Üye
*

« Yanıtla #2 : 06 Temmuz 2008, 19:53:49 »

t.d
Altın Üye

Orman yağmurun yularıdır.

« Yanıtla #3 : 07 Temmuz 2008, 13:47:08 »

Bende tüm karadeniz bölgesini ormanlık yemyeşil zannederdim. yoksa öyleydi de son zamanlarda insanlar mı tahrip etti. Yağmuru bol olan bir bölge için bu çıplak görüntüler üzücü doğrusu.

Ağaç yetiştirmek, kan dökmeden yurt kazanmak demektir.
KAVASOĞLU
Yeni Üye
*

« Yanıtla #4 : 12 Temmuz 2008, 12:08:51 »

tABİKİDE  RİZE BİTKİ ÖRTÜSÜ OLARAK YURDUMUZUN EN ZENGİN İLİ FAKAT SİZİN YUKARDA GÖRMÜŞ OLDUĞUNUZ RESİNLER BİR YAYLAYA AİT VE ORANIN RAKINI OLDUKCA YUKSEK VE DOĞAL OLARAK AĞAÇ TÜRÜ BİTKİNİN SON BULDUĞU YERLER VE GÖRMÜŞ OLDUĞUNUZ YAYLA SADECE YAZLARI  HAYVANCILIK YAPMAK AMACIYLA  KULLANILMAKTA.
KAVASOĞLU
Yeni Üye
*

« Yanıtla #5 : 12 Temmuz 2008, 12:24:22 »

yukarıda resimi bulunan yaylayı gecici olarak kullanan insanların daimi ikamet yerleri bu resimlerde görmüş olduğunuz yerlerdir.yapmış olduğum açıklamadan sonra resimdeki yerde herhangi bir ağaç kesme olayının  olmadığı ve üzüntünüzün gereksin olduğunu anlamış olmanız dileğiyle....
t.d
Altın Üye

Orman yağmurun yularıdır.

« Yanıtla #6 : 12 Temmuz 2008, 16:26:42 »

Benim üzüntüm ülke ve toplum adınadır. toplum adına  pozitif düşünmek birşey kaybettirmez. sadece endişelerimi dile getirmek istedim. karadeniz de diğer bölgeler gibi ormansız kalmasın. yurdumuzun ciğerleri yanmasın .yorum için sağolun.

Ağaç yetiştirmek, kan dökmeden yurt kazanmak demektir.
Sayfa: [1]
Foto Karadeniz Forum  |  Karadeniz  |  Karadeniz Gezi  |  Rize  |  Karunç Yaylası « önceki sonraki »
    Gitmek istediğiniz yer: